Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

Jadłospis

03.11.2025 - 07.11.2025

 

Poniedziałek 03.11.2025

Śniadanie Płatki kukurydziane, pieczywo mieszane, wędlina podsuszana, cykoria, surówka z tuńczyka, herbata z cytryną
II śniadanie Herbata ziołowa, owoce suszone
Obiad Zupa jarzynowa z mięsem, leniwe, marchew z jabłkiem, kompot
Podwieczorek Herbata jesienna, bułka razowa, parówki drobiowe, gruszka

 

Wtorek 04.11.2025

Śniadanie Kaszka manna, pieczywo mieszane, wędlina, rzodkiewka, twarożek naturalny, herbata owocowa
II śniadanie Sok warzywno-owocowy
Obiad Ogórkowa, ziemniaki, kotlet mielony, brukselka, pomidor, kompot
Podwieczorek Herbata ziołowa, ryż na mleku z jabłkiem pieczonym
 

Środa 05.11.2025

Śniadanie Płatki owsiane, pieczywo mieszane, wędlina drobiowa, ogórek zielony, ser żółty, papryka, herbata z cytryną
II śniadanie Actimel
Obiad Zupa buraczana na mięsie, kasza jęczmienna, klopsik w sosie pomidorowym, roszponka, kompot
Podwieczorek Napar owocowy, kajzerka z masłem i rzodkiewką, banan

 

Czwartek 06.11.2025

Śniadanie Bawarka, pieczywo mieszane, wędlina gotowana, sałata, jajko ze szczypiorkiem, herbata owocowa
II śniadanie Kisiel z owocami
Obiad Rosół drobiowy, ziemniaki, schab pieczony z warzywami, papryka, kompot
Podwieczorek Herbata z cytryną, wafel kukurydziany, serek waniliowy, mandarynka
 
 

Piątek 07.11.2025

Śniadanie Płatki jęczmienne, pieczywo mieszane, wędlina pieczona, ogórek kwaszony, twarożek warzywny, herbata z cytryną
II śniadanie Pokrzywa, bakalie
Obiad Fasolowa z mięsem, ziemniaki, ryba smażona, surówka z pora, kompot
Podwieczorek Herbata z pomarańczą, tosty z serem i szynką, melon
Data dodania: 2021-01-01 09:00:00
Data edycji: 2025-11-02 18:59:31
Ilość wyświetleń: 2530

“Aby rozwijać się, wzrastać osiągnąć pewność siebie dzieci muszą dotykać, bawić się, pracować, doświadczać piękna, różnorodności, złożoności świata, muszą rozwijać smak aktywności, twórczości"

Bruno Ferrara
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej